Ett år äldre på pappret har jag hunnit bli sen senast jag skrev här! Kan passa på redan nu att tacka alla er som tog er tid att skicka ett grattis på FB och dom andra sociala medierna. Det uppskattades ska ni veta. Ålder är som tur är bara siffror, har inget med verkligheten att göra! Det är en tröst för oss som fyllt 45, och som ett talessätt säger ” Man är inte äldre än man gör sig!” 🙂 Sen är det så att livet blir så kul som du vill ha det, sitter du och tråkar så är risken ganska stor att det blir så, och tvärtom.
För att fortsätta att förgylla livet så sticker jag till New York och Boston på måndag, 4/4, för en vecka med bl.a. NHL hockey. Ska se Rangers spela mot Tampa Bay och Boston spela mot Detroit. Gjorde samma resa för två år sedan fast åt motsatt riktning. Då var det kallt så in i skogen, såg på vädret att tisdagen ska det snöa i NY. Suck! Tänkte dela med mig av det som händer därborta så det kommer lite inlägg därifrån under nästa vecka. Men som en oskriven regel säger – Inga kameror efter 21.00! 🙂

Hockey at TD Garden

Innan det blir dags att åka till Arlanda så måste jag bara titta på Västerviks två återstående matcher i kampen om en plats i Allsvenskan nästa säsong. SSK är redan klara och för Västervik gäller det att plocka en poäng på dessa matcher för att vara klara. Ikväll är det match i Västervik mot just SSK, åker dit direkt efter att detta är skrivet. Sen är det upp till Sundsvall på lördag. Ska passa på att träffa nr.11, Peter Gradin samtidigt, min gamle vapendragare från förr! 🙂
Sundsvall liksom Asplöven redan degraderade till Div. 1 nästa säsong. Tror det kommer att bli tufft för dom att komma upp igen. För det behövs ett driv och en hög målsättning från hela klubben inkl. ledning, och jag är inte säker på att det finns efter vad jag har hört från olika håll. Men det kan bli så att degraderingen blir ett uppvaknande. Återstår att se.

På tal om hög målsättning och driv så är det precis vad som verkar finnas i AIK hockey för tillfället. Melin och Gozzi är på hugget så det ska bli intressant att se var det tar vägen. Seriestart är enligt förbundet 15 september, så 5 månader utan matcher får vi stå ut med! En del av er antar jag går på fotbollen under tiden! Själv lär jag gå på ett antal som vanligt. Men om det fortsätter att bli förseningar på över en halv timme varje gång och kaos vid utgångarna efter så får vi se! Känns sådär tycker jag! Måste kunna bli bättre!

Fått en hel del förfrågningar på Stolt Gnagare tröjan från förra inlägget! Svaret till er alla är att det finns ett antal kvar, och att nu i April går dom iväg för 125:-styck!
Skicka mej ett mail med storlek och adress så ordnar det sig! mats@matsthelin.com

Stolt Gnagare