Så blev det klart, efter ett stunds övervägande. Nästa säsong blir på Hovet för Jocke, iklädd AIK tröjan. Det blev en utflykt på 4 år i södra Sverige innan flyttlasset blev till Stockholm igen! Senaste i AIK tröjan var säsongen 11/12 som Junior i J-20 laget. Det blev även en match på bänken mot Växjö.
En väg som inte varit spikrak upp i Allsvenskan, men som bör belysas för många ungdomar som har drömmen att spela högt upp i systemet. Även om det inte serveras på silverfat så finns chansen där att avancera uppåt. Som jag brukar tjata om, det ligger hos dig själv! Allt jobb måste göras själv, sen ska man givetvis ta lärdom av människor i ens närhet som besitter kunskap och erfarenhet, men resultatet blir oftast i paritet med ens egen insats!
Hör skolungdomar och föräldrar som skyller på läraren om betygen inte uppfyller deras förväntningar, eller idrottare som skyller på tränaren om inte proffschansen kommer, men i min värld så är det inte dom som ska göra läxorna eller träningen utan det måste finnas en glöd som gör att man som individ gör det själv!

Jocke tog vägen via Kallinge (där en tränare inte tyckte han var bra nog att få spela! vilken härlig revansch! 🙂 ) Helsingborg och Västervik! Har man det i sig så kommer det oftast fram till slut om man fortsätter att nöta på och har glädjen kvar!

Min sista match i Gnaget var mot Boden -94, Jocke var på plats och såg farsan slå sarg ut, nu plockas stafettpinnen upp men sarg ut blir bytt mot ett antal mål hoppas jag!

Thelin Sr o Jr

Så idag säger vi stort Grattis Jocke till platsen i Gnaget nästa säsong!