Shit va tiden flyger förbi snabbt, eller rättare sagt, tiden går alltid med samma fart men hur den uppfattas varierar. Veckan som gått efter hemkomsten från New York och Boston har varit fylld med saker som lyfter tillvaron. Det är nog så viktigt att så sker, hade ett bra samtal med Jonas på LA travel om saken på ett fik i Boston och vi var rörande överens om vikten att fylla sin tid med händelser som berikar ens tillvaro. Och det är lika bra att göra det nu och inte sedan, har kommit på mig själv många gånger med att säga ” Det gör jag sen”. Risken är ganska stor att det aldrig blir gjort, av olika anledningar. Sen kan man självklart inte hoppa på allt som dyker upp, men intentionen bör vara att försöka göra det mesta.
Maximera livet! 🙂

För mig blir det tydligt på resor som den till USA senast! Många upplevelser och många bra samtal med trevliga människor!
Gubben på bilden var dock lite stiff!
Thelin i Boston

Har hunnit damma av golfklubborna också! Blev en runda på Brollsta med #12, Ulander! Säga vad man vill om den sporten men trevlig är den. Blir tävling nästa vecka med A-laget och en massa sponsorer, även den ute på Brollsta.

Fick även nöjet att vara med på Team -03´s cup i helgen ute på Ritorp, prata inför finalmatchen på isen och sedan utse matchens lirare. Måste nämna det här att jösses va bra dom är ungdomarna, i alla fall på att åka skridskor och skjuta. Snart kommer den viktigaste delen i deras utveckling, nämligen den där spelförståelsen börjar skörda frukt. Den talangen och den viktigaste – förmågan att pressa sig själv utan att tränare och föräldrar pushar på, tar större och större del av spelet.
Om man nu har en tränare som förstår det!

På tal om att fylla på med berikande händelser så är det numera klart att Kebnekaise bestigs i sommar! Har varit vid foten av berget tre gånger tidigare utan att gått upp av olika anledningar, men nu så ska det bli av! 🙂

Det här var den senaste! Kan tyckas lite klent, men hälen halkade runt duktigt i kängan!

Skavsår

Ännu en sak på min lista som snart kan strykas. Kilimanjaro står där också, men en sak i taget!

Kebnekaiseskylt

Mats Thelin i fjällen