Det händer saker runt AIK hockey för tillfället. I går var det tackmiddag till alla volontärer som hjälper till runt arrangemangen vid matcherna på Hovet! Även laget var på plats med en liten presentation av Gozzi utav dom nya spelarna som tillkommit efter att säsongen 15/16 tagit slut! Det var klart med alla nu, vilket innebär att en målvakt till är klar. Jag hade mina aningar och fick dom bekräftade att dom stämde. Ser onekligen intressant ut inför nästa säsong.
Många tack gick till huvudgästerna under middagen. Utan alla dom så skulle det vara svårt att få ihop allt runt matcherna!

Anders Gozzi

Sen idag var det dags för en golftävling med en del av sponsornätverket ute på Brollsta GK. Klubbchefen Peter Tedenbäck hade fixat så att banan var vår under dagen. Det började med snö och regn i morse men under dagen så tittade även solen från en stund. En hel del fd. spelare ställde upp och spelade vilket uppskattades av alla andra deltagare, Råttan Edberg, Lill-Pröjsarn Nilsson, Kaj Nurmi, Ankan Parmström, Mats Ulander, och jag själv. Vi börjar bli lite till åren och en del av samtalen rör alla skador vi haft och hur kroppen håller ihop nu. Hälften av oss har nya höfter och knäleder, den andra hälften behöver nog snart! 🙂 Låter som en gäng pensionärer. Men något som vi alltid kommer fram till är att idrott på elitnivå inte är speciellt hälsosamt, men ingen av oss skulle byta bort dom åren mot något annat.

Själva tävlingen vanns av laget med klubbchefen för Brollsta GK, som vanligt. Han har en viss förmåga att sätta sig själv i det laget som alltid vinner. Måste kolla upp honom inför nästa gång som blir i höst. 🙂
Drog själv iväg 4 bollar som försvann, men som jag brukar säga – Reklambollar ska spridas överallt! Utöver det så finns det mycket att förbättra märkte jag. Tänk om man hade fötts med lite bollkänsla, vad mycket lättare det hade varit!

Thelin och Ulander på vårgolf