Har varit här i New York i två dagar nu, om man inte räknar med första dagen. Kallt och blåsigt som vanligt när jag är här. Tur att mössan åkte med. I går blev det en full dag med sightseeing och avslutande besök på Brooklyn Brewery. Den gamla hjälten Patrik Ross dök upp som deltagare i den andra gruppen som åker med på samma arrangemang.

Thelin och Patrik Ross

Sen blev det att kliva över gatan till Madison Square Garden och kolla in matchen mellan Rangers och Tampa Bay! Rangers vann trots underläge med 2 mål. Men matchen som helhet blev sisådär, första halvan var halvknackig men det tog sig efter halva, så sista perioden var helt ok.

Madison Square Garden

Idag blev det ett besök på nya World Trade Center. Otroliga byggnader har dom uppfört på den platsen nu, snart helt färdigt. Gick runt och beskådade tillsammans med bl.a. Jonas Reinholdsson, grundaren av O´Learys sportbar!

Thelin och Jonas Reinholdsson

I morgon bär det av till min stad därborta, Boston! En timmes flygresa från New York så vi kommer att vara framme vid 12 rycket, och senare på kvällen är det dags för resans andra match, Boston mot Detroit! Två lag i behov av poäng för att ta sig till slutspel!

Fick besked från Facebook att mitt Mördarn-konto har blivit spärrat för att namnet Mördarn strider mot deras policy. Försökte byta till nr 2 istället, men det godtogs inte heller för man fick inte ha nummer i namnet. Sen börjar dom trilskas och säger åt mig att jag måste bekräfta att jag är jag med id handlingar el dylikt! Va faan är det för stil!! Har dom inget annat för sig!