Solen kom till slut med värme till Solnatrakten. Tack för det! Fungerar för mig även som väckarklocka, 7.00 brukar bli en maxtid att sova då jag har mitt sovrum mot soluppgången och vid den tiden är antalet lux som skiner in genom fönstret för många för att kunna ignorera. Men inget ont som inte har något gott med sig, hinner oftast ner till Cafe Båthuset nedanför Huvudsta för morgonkoppen innan dagens schema ska utföras. Har ni inte varit där förr så gå gärna dit vid tillfälle.
Det hade varit lätt att tycka att dagen börjat helt fel eftersom jag blev väckt tidigt, men som jag sagt tidigare, ”Gilla läget och ta det som det kommer”, så blir det nästan alltid helt ok ändå.

Tog en tur ut till Brollsta GK på em med kidsen, för en pappa/barn kvalitetstids aktivitet. Ulander hängde på första 9 hålen. Helt klart är att dom tiderna är förbi när farsan slår längst med drivern! Hade inte en chans idag och kommer förmodligen inte ha nån mer framöver. Satt kidsen i golfskola när dom var yngre, så tekniken har dom, vilket en annan saknar helt. Där ser man vikten av att lära sig av dom som kan, och inte tro att man kan allt själv. Vet inte riktigt varför det ska ta emot att be om hjälp för så många, mig själv inblandad!

Golf med Jocke o Daniel

Men som ni alla förstår så blir det tävling oavsett vad som sagts innan! Viljan att vinna sitter i ryggmärgen, hos mig trängs den med ett antal skruvar som inte gör det lättare att swinga gracefullt. Så rundan blev en tävling, där jag givetsvis kom trea. Av tre möjliga, Ulander klev av efter 9 hål.
Vet inte hur många gånger jag frågat mig själv varför jag håller på med den här sporten! Skön lång promenad i härlig miljö med trevligt sällskap, intalar man sig att det är! Men om sanningen ska fram så vill man vinna varje runda, det andra är bara bullshit!! Vinna är alltid skönare än att förlora!

Vet ingen annan sport som man, samtidigt kastar in klubborna i bakluckan på bilen och säger aldrig mer, går runt bilen och sätter sig i bilstolen och då redan planerar nästa runda! Minnet är kort, eller rättad sagt selektivt! Man kommer ihåg det som är bra och roligt, och förtränger det negativa! Tur är väl det! 🙂