Att AIK halkade ur Elitserien har väl inte undgått någon med hyfsat intresse av sport, och att en av anledningarna var att dom ekonomiska förutsättningarna inte var på samma nivå som många andra lag i serien. Det här har varit en återkommande faktor för Gnaget ändå sen Globen byggdes känns det som. I det läget som nu är så finns det bara en väg och det är uppåt, och för det krävs krafttag från alla inblandade parter, allt från säsongsbiljetter till att få in nya sponsrande företag med AIK-hjärta.
Mitt i allt det här kommer jag att dra mitt strå till stacken med att skriva och sälja min bok som kommer ut till hösten på bokmässan i Göteborg. För varje såld bok kommer en stor del av intäkterna att tillfalla AIK-hockey. Nu finns chansen för er alla med företag att förboka ett antal böcker. Fördelen med detta är att ni som företag då får er logga i boken på en sponsordel. Storleken på loggan som sätts in beror på hur många böcker som beställs. Minimum är 10 st, maximum finns inte. Redan nu har ett antal företag anmält sitt intresse och bokat böcker.
Om ni missat vad boken handlar om så är den röda tråden hur mycket som behövs av eget arbete för att nå sina drömmar. Detta tema är inbakat, på ett genialiskt sätt av medskrivare och tillika Farsta killen ”Tore S Börjesson”, i min egen resa från uterinken i Farsta till Boston Garden, via 2 SM guld och OS brons.
🙂
FÖR ER MED EGEN FIRMA OCH STORT AIK HJÄRTA SOM ÄR INTRESSERADE KONTAKTA MIG PÅ MIN MAIL mats@matsthelin.com eller ring på 076-886 38 11