Armén fyllde 35 år 28/5. Det är imponerande att man lyckats med att hålla armén på tårna alla dessa år. Om jag inte räknat fel så startades den 1981, samma år som jag började spela med A-laget på Hovets is, med Roggan och hans keps i båset. Ni får ursäkta att det på bilden står 30 år, tyckte den var grym så den får duga här. Det finns mycket att säga om armén, men det som måste komma fram är att dom är Sveriges bästa hejarklack, många andra har försökt att kopiera men dom faller pladask i sina försök. Då på den tiden som jag först kom i kontakt med klacken var det hockeyn som var nr.1 och ståplats på Hovet var alltid välbesökt, kanske inte fullspikat, men det lät alltid så. Kan passa på här att informera er alla om att stödet från läktaren alltid känns bra, både i med och motgång. Speciellt i motgång, kan inte komma på en enda gång som det egna laget buades ut efter en matchinsats som kanske inte levde upp till lagets potential, det är stort. 🙂
Kommer ihåg i början av min tid i Gnaget, när jag satt i båset och tyckte klacken sjung VASSELIN, VASSELIN….tog ett tag innan jag fattade att dom sjung MATS THELIN, MATS THELIN! Sen dess har dom alltid haft och har en plats i mitt hjärta! Tack ska ni ha för alla dessa år och hoppas att ni fortsätter att leverera framöver, BÅDE PÅ FRIENDS OCH PÅ HOVET!

Såg slutet av matchen mot Slovenien, en match utan Zlatan, känns som att landslaget är Zlatan, för säga vad man vill om spelet, men inte var det bra. Sen att Hamrén kastade in spelare som inte är aktuella för EM förstår jag inte. Men man kanske tänker annorlunda inom fotbollen, vad vet jag?

Helt klart är att ska vi ha en chans att ta oss vidare från gruppen så behövs hela Zlatans register av magi!

Imorgon är det första Juni, tiden rusar iväg, men det bästa med det är att snart drar hockeyn igång igen. Hörde att laget går på is igen den 26/8, det är ju snart, 8 veckor. Sen får vi höra The magic Voice” igen, vår allas Sheriffen. Vi är bäst även där!
IMG_7372