Så var det dags för den årliga kampen på gräs ute på Brollsa GK. A-laget plus sponsorer samlades vid lunchtid, laget tränade först och åkte sedan ut, alla andra hade förmodligen ett kundbesök inplanerat i kalendern. Samling, uppvärmning och lunch innan dom första bollarna började vina omkring i luften. En del hamnade där det var tänkt, men många hamnade på ställen där det aldrig var tänkt. Mina egna verkade varit obalanserade redan från fabrik, eller så var dom från Buttricks. Tänk att det ska vara så svårt att slå en boll som ligger still, inga motspelare som jagar dig och på ett underlag som inte är halt.
Tur att man inte livnär sig på detta, hade varit hyfsat smal då. 🙂 Det är nog få sporter som man efter färdig runda säger aldrig mer, slänger in bagen i bakluckan, går runt bilen och sätter sig bakom ratten, för att redan där börja planera nästa runda.

Det dök upp ett flertal spelare från förr, Bosse Ericsson, Hasse Cederholm, Råttan Edberg, Ankan Parmström utöver Mats & Mats, vilket var otroligt uppskattat av sponsorgänget.
Hälften av A-lagskillarna spelade också. Vädret hade vi tur med, solen sken som alltid på Gnagare! Hörde att Djurgården skulle ha haft sin sponsorgolf i går, men den blev inställd p.g.a. dåligt väder. 🙂

AIK-golfen 2016

Var på Friends häromdagen och såg derbyt mot Hammarby, typ sista chansen att hänga med i toppen och slåss om guldet, men det blev 0-0 inför dryga 30 000 åskådare, varav 90% var Gnagare. Dam och Herr laget presenterades i paus, och fick välförtjänta applåder. Tänk om fotbollspubliken kunde börja hitta tillbaka till Hovet, vilken fest det kunde bli. En del säger att det är krångligt att ta sig till och från Hovet… men vad tycker man då om att ta sig till och från Friends? Själv fick jag trängas först i gången underläktaren, sen runt hela arenan tillsammans med, som det kändes, alla i publiken, för att sen trängas på gatan hela vägen upp till Solna Centrum. Säga vad man vill om Hovet men där går Tunnelbanan runt hörnan och matar iväg folk in mot stan, och tömningen av arenan går smidigt. Så det känns som att det argumentet inte håller speciellt bra. Men som vi säger inom hockeyn, VI KÄMPAR VIDARE, till slut har vi fullt på läktaren med en stämning som bara finns på Hovet när den är fylld med Gnagare!

AIK-hockey på Friends

Boken min säljer på bra fortfarande. Ett par av sponsorerna blev lyckliga ägare idag! 🙂 Det är bra, varje såld bok innebär pengar till hockeykassan!
Har du ingen ännu så finns den här! KÖP BOKEN HÄR!