Så var den första matchen av 52 till ända. Västervik fick se sig besegrade på Hovets is med 3-1. En match som jag varnat för innan, och som inte blev så enkel som många trodde att den skulle bli. Nu hade Gnaget snäppt upp ett par steg och kom ut med en fart som inte synts till under försäsongen. Men en gammal klyscha säger att inga guld vinns på försäsongen, vilket stämde bra in nu. Som tur var, för att hade det inte gjorts hade torsken kunnat vara ett faktum.
Två ganska bra perioder, följdes av en tredje som var ok i 10 minuter, sen tog den bedrövliga isen ut sin rätt, och båda lagen verkade köra slut på bränslet. Det är otroligt att man inte kan ha ordning på isen 2016!! Man skyllde på att det var en basket match dagen innan, men under min tid i Boston spelade vi nästan alltid dagen efter ett evenemang, och isen var alltid bra. Och det var 30 år sedan. Kanske dags att uppdatera skötseln på Hovet?

Tre bra mål fick göras, vilket alltid är bra för moralen. Synd att inte Rahmen fick hålla nollan, men det får bli en annan gång. Jocke kom två mot en och passade, vilket han fick gliringar av på nätet. Händer inte så ofta. Men tyder på lagkänsla.
Så första poängen i Allsvenskan var bärgad. Grattis!
Far o son Thelin

Det var ganska slående att dom målchanser som AIK fick emot sig nästan alltid började med att vi hade pucken, och felbedömningar gjorde att den hamnade i Västerviks ägo. Dom detaljerna skulle vara skönt om dom minimerades framöver. Ett enkelt pass är oftast ett bra pass. Kanske inte ger några stilpoäng, men gör att puckkontrollen bibehålls.

Zebran var som vanligt emot oss, Bjälkander måste ha nåt emot AIK, han är lika dan varje gång. Måste finnas nån som förstår sig på spelet som kan hoppa in och döma. Det räcker med att vi har ett motståndarlag emot oss.
Domarkaos

The Challenge blev en slakt utav Guds nåde! 🙂 8-4, den du Thomas!!

För er som inte har mitt armband och fortfarande är intresserade så kom sista sändningen med 10st. in från Mauritius.
Avskedspris på dessa är 80:- + porto 20:-. Passa på, sen är dom slut! 🙂
Maila mig på mats@matsthelin.com eller messa på 076-886 38 11
Dreamcatcher

Ps. Härligt att se ståplats vara nästintill fylld på en premiärmatch. Bra jobbat, hoppas att ni fortsätter att komma till Hovet. Utan er så blir stämningen lidande. Bara så att ni vet, så älskar spelarna när ni sjunger!! 🙂

Dagens tistel till dom som envisas med att komma till Hovet med negativ inställning och börjar gnälla efter första felpasset. En match utan felpass existerar inte, och kommer aldrig att göra heller.
Gnaget älskar man i med och motgång! Och vad jag vet efter alla år är att ingen passar fel med flit!