Hockeysäsongen är i full gång, 6 omgångar spelade, och innan man vet ordet av så är man framme vid jul och hälften är avklarade. Ute är det Brittsommar nästan varje dag, åker till Hovet utan jacka, bara skjortan och kavaj, och då är vi imorgon inne i oktober. 3 vinster och 3 förluster är facit än så länge. Nöjd ska man aldrig vara, men resultatet hittills får vara godkänt tycker jag. I fjol kom man in i ett tokflyt, mest tack vare att Malte gjorde mål på allt. Ungefär samma flyt som Västervik och Timrå är inne i. Och då ska man komma ihåg att vi slagit båda dom lagen redan. Så måla faan på väggen kan vi vänta med. Tycker själv att det tar sig framåt, med vissa saker som fortfarande behöver justeras om man ska ta klivet upp genom kval mot lag uppifrån. Ni har säkert hört det förut från mig, men tre saker är viktiga i utvecklingen. Snabba första pass på bladet i egen zon, dribbla inte genom motståndarlaget på anfallsblå, skjut och åter skjut.
Kan tyckas enkelt, men inte alltid så.
En eloge till alla som kommer till Hovet, och till er (Black Army, ASK m.fl.) som manar på resten via sociala medier att också ta sig dit på matchdagarna.
Var på Hovet häromdagen och tittade på när Karlskrona krossade Dif med 4-0. Lite annorlunda kändes det att vara där på Dif match och lite började det att klia, men måste säga att våra arrangemang är minst lika bra, om inte bättre. Fick gå igenom dom bespottade säkerhetsbågarna, och insåg ganska snabbt att det kommer inte ställa till några problem alls. Gick hur smidigt som helst. Sen kan jag hålla med om att det inte känns speciellt nödvändigt att dom finns.
Thelin och Emma i bågen

I morgon är det Karlskoga på bortaplan, blir inte helt lätt, nästan så att vi slipper favoritstämpeln på oss, vilket kan vara bra. Själv sitter jag nog och njuter av den matchen på O´Learys Sumpan, dom lovade att visa den.

Shining
Två och en halv månad till Jul! 🙂