En torsk är alltid en torsk, sen finns det torskar i en hel del olika sammanhang. I vattnet är den väl vanligast, men det finns några på gatorna och sen sist men inte minst inom sporten! Gnaget fick en senast uppe i Umeå, inte helt oväntat tycker jag. Förutsättningarna, som man bör kolla igenom innan förhoppningar skickas upp i taket, var inte riktigt i lagets favör. Man mötte ett Björklöven som vänt trenden sen dom plockade in en ny tränare och vunnit fyra i rad innan, och framför allt bör det tilläggas att det saknades 8!!!!!!! ordinarie spelare. Att det ändå endast blev en torsk med uddamålet måste, i alla fall i mina ögon, betraktas som ännu ett fall framåt. Att det inte klickade i alla lägen kunde väl alla se, i spelet i egen zon finns det mer att önska, men att därifrån, som vissa på sociala medier, döma ut insatsen känns lite världsfrånvänt. Det är ganska fascinerande att ta del av vissa sociala medier efter matcher som dessa. Kämpa, är ett ord som förekommer ofta. Vet inte vad dom som skriver det har för erfarenhet av elitidrott, men som jag skrivit tidigare, dom är få av dom som spelar, som inte försöker fullt ut. Sen kan man försöka förstå vad som menas med att dom måste kämpa? Är det att åka fortare än alla andra, tackla mer än alla andra, eller vad är det?
Såg Tre Kronor på mot Ryssland igår, såg inte ut som att Kronorna åkte så värst mycket snabbare än Gnaget, skillnaden är oftast att pucken går fortare, och i rätt läge.
Om det är att tackla mer, så kan jag hålla med. Men det är en sak som gäller alla lag. Tror inte Björklöven hade så många fler tacklingar den matchen. Då kanske inte ordet kämpa är helt rätt, utan snarare tackla är mer passande.Eller kanske spela mer fysiskt är ännu mer passande. Ett par riktiga grisar skulle vara bra att slänga in med jämna mellanrum.

8 ordinarie spelare borta. Det är nästan ett halvt lag. Säg det lag i serien som klarar det manfallet utan att det märks på spelet. Tror inte att alla har varit friska och hela samtidigt någon match hittills under serien. Plus att lag som möter AIK av nån anledning alltid gör en av sina bästa matcher mot just AIK. Men så har det alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara, och det är nåt laget får leva med. Stockholmsdjävlarna är på besök! 🙂
Ha ha, det har jag hört till leda runt i isladorna genom åren.

Senast var det lite mer än 5500 personer på Hovet mot SSK. Det däremot är att kämpa, MED sitt lag. Är det något som behövs så är det folk på läktarna som hejar fram laget, trots att det inte klickar i riktigt ÄNNU. En eloge till klacken som tog sig dit och skränade! 🙂 Nästa är på onsdag, Vita Hästen besöker vår lada: Hoppas det blir samma tryck på läktaren! Då är Hovet oslagbart och alla närvarande får en härlig upplevelse.
Black Army

Såg en resa till Nashville i vår med NHL hockey och musik. Tror Heino skulle dyka upp på plats. Måste spela Lotto framöver så att man kan åka med! Nashville har alltid varit ett ställe jag skulle vilja besöka!
Kolla länken! Nashville NHL