Erik Grönberg fick stöd och mod att berätta om övergreppen efter det att Patrik Sjöberg gick ut och skrev om det i sin bok.
Han startade kampanjen ”Inte ensam, aldrig glömd”. En kampanj där han ville uppmärksamma att tre barn i varje klass idag blir utsatta för sexuella övergrepp. Kampanjen har hittills fått stort genomslag och flera kända personer har ställt sig bakom kampanjen. Själv fick jag frågan av Erik om jag hade lust att delta, och självklart gör jag det blev givetvis mitt svar!
Att det ens behöver vara en kampanj om detta, att det ens förekommer är helt jävla otroligt. Vad är det för fel i huvudet på människor som utsätter barn för detta?? Sen kan man fråga sig varför samhället inte reagerar hårdare än vad som görs, straffet är oftast pinsamt lågt , om det ens blir något. Livstid på Kumla låter bättre i mina öron. Sak samma med alla dessa gruppvåldtäkter som sker runt om i landet. Men egentligen ska man inte bli särskilt förvånad när Pajasen Eliasson tycker synd om förövarna.

inte ensam aldrig glömd

Passar på att tacka kapten Nisse Johansson för att han ställde upp i min tävling ”The Challenge” förra matchen på Hovet. Samarbete mellan sektionerna är en bra väg att gå för att stärka klubben. Som tur var så vann jag, 5-4! Hade varit jobbigt annars! 🙂 Hörde i och för sig att han tränat extra ute i Vaxholm, så det fanns en uppenbar risk! 🙂

Nisse Johansson o Thelin