Föreläsningar som bygger på mångfacetterat innehåll.

Efter en lång karriär inom ishockey har Mats Thelin ställt in siktet på att dela med sig av sin kunskap och erfarenheter som både inspirerar och motiverar. Mats Thelin har många puckar i luften. Föreläsare, idrottscoach, hockeytränare, kostrådgivare, författare och expertkommentator. Mats erbjuder flera olika föreläsningar med anpassad inriktning på prestation, motivation, hälsa och teamwork.

Mats Thelin blev känd för den breda allmänheten i och med sitt medverkande i Robinson 2009. Uppvuxen i Farsta snörde han som elvaåring på sig skridskorna och började spela hockey. Efter fyra år som tuff back i AIK gick färden vidare till Boston Bruins/NHL och Landslaget. Med sitt gulsvarta hjärta landade Mats slutligen i Solna, för ytterligare sju år med AIK.

Denna Stora Grabbs långa karriär som hockeyspelare på elitnivå, har gett honom ovärderlig kunskap om laganda och motivation. När Mats nu delar med sig av sina erfarenheter från proffslivet som hockeyspelare, deltagandet i Robinson, samt sina år som säljare på ett större finansbolag, sker det med stort engagemang och genuin entusiasm.

Foto: Fredrik Streiffert, Robinson 2009

Med en inspirerad mix av humor och allvar föreläser Mats om att bygga på styrkor i stället för svagheter och hur vi bättre kan fungera i samklang med andra. Han har inspirerat föreningar, organisationer, grupper och individer genom sina föreläsningar och coachningsprogram. Kontakta Mats Thelin för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag.

Boka Mats +46 76 886 38 11

FÖRELÄSNINGSOMRÅDEN:
Teamwork, mental träning, motivation, prestation, inspiration, målsättning, personlig utveckling, grupputveckling, friskvård, kost och hälsa.

back camp med mats thelin

Föreläsning för ungdom

Inspireras till att leva din dröm, och att göra DIN grej i ditt liv. Du behöver inte vara bäst när du bestämmer dig, det kan du bli senare, om du vill tillräckligt mycket! Föresläsningen bygger på innehållet från min bok ”Mördarn”.

”Föreläsning för yngre” är en föreläsning där vikten ligger vid att öka förståelsen till att framgång inom ett område, som t.ex. sport, ligger hos individen själv. Självklart med med hjälp av duktiga tränare och lärare, men inte utan eget inre driv blir resultatet i paritet med insatsen. Det håller inte att skylla på omgivningen vid utebliven framgång utan ansvaret ligger hos dig själv.

”Mats Thelins bok borde vara obligatorisk läsning för alla (yngre) ishockeyspelare i Sverige (och deras närstående)” Stefan af Bjur Huvudtränare i AIK dam hockey

”Boken är fantastisk. Jag har läst några av denna typ av bok, men denna bok är outstanding. Den handlar om hur du blir bättre på att driva dina egna drömmar och mål. Du behöver inte vara AIK´are för att gilla den!” Torgny Ekman

”En värdefull bok för alla idrottsutövande ungdomar att läsa!”  Ledarstaben TV-pucken Sthlm.Syd 2014

Om du vill boka Mats för en föreläsning, eller har frågor om tema eller områden, fyll i formuläret så kontaktar vi dig.